ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

1 2 3 4

Κύριο μέλημα των ανθρώπων της A-B Αλεξόπουλος  είναι η  ικανοποίηση του πελάτη  μέσα από την παροχή   υψηλής ποιότητας ακινήτων και υπηρεσιών  κάνοντας πράξη  και  τις πιο απαιτητικές  και σύνθετες  κατασκευές που υπαγορεύει η σύγχρονη αρχιτεκτονική.

Η παροχή εξειδικευμένων  συμβουλών σε όλα τα στάδια της κατασκευής του έργου σας και το οργανωμένο δίκτυο των τεχνικών της Α-Β Αλεξόπουλος που ανταποκρίνεται άμεσα σε οποιαδήποτε  τεχνική δυσκολία προκύψει και μετά την πώληση (after sales service) κάνουν την διαφορά για μας .

Από το τμήμα των έμπειρων  μηχανικών  που μελετούν με προσοχή και σχεδιάζουν  την  κάθε δυνατή λύση για την κάλυψη και των πιο απαιτητικών έργων,  το  τμήμα εκπόνησης οικονομικών προσφορών  και το τμήμα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης,

μέχρι το τμήμα της παραγωγής που αξιοποιεί τις δυνατότητες των πιο σύγχρονων μηχανημάτων και την αυστηρή εξειδίκευση , όλο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας δουλεύει για σας .

1. Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι η ασφάλεια των κτιρίων λαμβάνοντας υπόψη τους νεότερους αντισεισμικούς κανονισμούς του Ελληνικού κράτους, όπως επίσης και όλους τους κανονισμούς δόμησης που υφίστανται.

2. Δεύτερο μέλημα η κατασκευή κατοικιών προσαρμοσμένων στις αυξημένες απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου. Οι οικοδομές μας ξεχωρίζουν για την προνομιούχο θέση τους, την μοντέρνα αρχιτεκτονική τους, την εργονομία των εσωτερικών χώρων και την ποιότητα των υλικών. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους και πλέον αναγνωρισμένους προμηθευτές και κατασκευαστές υλικών από Ελλάδα και Ευρώπη με εγγυημένα και δοκιμασμένα υλικά αλλά και με τεχνίτες πλήρως καταρτισμένους στο χώρο τους.

Στην  Α-Β Αλεξόπουλος βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής σας

Διακοπτο -  Αιγιαλεια

 

Αχαΐα - Πελοπόννησος

 

Κιν: 6945776821(24hour service)


Tηλ: 26910 41802


Φαξ: 26910 43695


Email: info@b-alexopoulos.gr


Site: www.b-alexopoulos.gr